за нас

За болницата

Болница „Оптимед“ се развива, удовлетворявайки все повече своите пациенти. Ние имаме за цел да бъдем водеща болница в създаването на надеждни и висококачествени здравни услуги, съчетавайки в едно цяло подхода, фокусиран върху клиентското търсенето, опитни лекари и хирурзи, квалифициран екип и мултидисциплинарна работа, и прилагайки най-съвременни диагностични и терапевтични методи, ние се грижим за здравето на нашите пациенти.

Вашето здраве е в добри ръце при нас

Нашият консултант за пациенти, който ще ви посрещне с усмихнато лице в момента на влизането ви в нашата болница, ще се радва да ви помогне с всички услугите, от които се нуждаете изброени по-долу. Нашата цел е да ви лекуваме, за да възстановите здравето си и да се върнете към ежедневието си възможно най-скоро. Ние сме ви благодарни за сътрудничеството и доверието, което имате към услугите, които предлагаме, и се надяваме да ви помогнем да се върнете по домовете си възможно най-бързо.

Основахме болница „Оптимед“ през 2007 г. с желанието да създадем модерно, достойно и качествено здравно заведение, в което се използват всички технологични постижения и удобства. С екип от 500 души, от които приблизително 60 квалифицирани лекари и специалисти, нашата болница предлага медицинска експертиза и практика в услуга на обществото.

Като болница, която зачита правата на пациентите и следва етичните ценности, нашата приоритетна задача е да предоставим лечение на нашите пациенти, съчетано с най-новите технологични и научни постижения; да усъвършенстваме още повече комуникацията и обратната връзка с нашите пациенти, за да повишим тяхната удовлетвореност от услугите ни.

 

Всички здравни нужди на нашите пациенти се посрещат в един здравен център, където получават медицински услуги за диагностика и лечение по международни стандарти, в безопасна среда.

Нашите болници се намират в град Чорлу, Турция и град Черкезкьой, Турция. Болниците ни се намират на общо затворена площ от 17 000 кв.м. Основната ни болница е откритата през 2015 г. сграда е на 14 етажа, тя има за цел да бъде водеща здравна институция в областта, притежавайки капацитет от 200 легла и хеликоптер. В допълнение към най-новите технологични системи и апаратура, необходими за обслужване на нашите пациенти, ние предоставяме различни стаи за стационарно лечение, които са специално проектирани за техния комфорт, оборудвани с LCD телевизор, хладилник и климатик, както и едностайни и двустайни апартаменти.

В нашата болница се предоставят фотографски и видео услуги: заснемане при раждане (пренатален период, бременност, момент на раждане, първа среща на бебето с майката, заснемане на цялото семейство). 

Предоставя пълно обслужване на местните хора по обща интензивна терапия и реанимация, разполага общо с 16 легла, в т.ч. 4 легла за коронарна реанимация, 5 легла за реанимация след кардиоваскуларна хирургия и интензивно лечение при сърдечно-съдова хирургия, има и 14 отделения за интензивно лечение на новородени. 

С нашия екип от опитни лекари и медицински персонал, ние обслужваме нашите пациенти денонощно – 24 часа непрекъснато, през всичките седем дни от седмицата.

Болницата разполага общо с 5 операционни зали, едната от които е специално проектирана за операции по сърдечно-съдова хирургия. Ние извършваме всички операции и процедури в стерилна и безопасна среда.

В нашите клиники предоставяме и услуги по акушерство и гинекология, разполагаме и с четири родилни стаи, които са специално проектирани да отговарят на най-високите стандартите за болница, удобна за бебето и за майката.

През 2010 г. получихме званието „Болница – приятел на бебето“, а през 2019 г. станахме „Болница – приятел на майката“.

С нашата обновена компютърна томография, ние вече предоставяме по-бързи и по-добри изображения с много ниска доза радиация. За пациентите, които имат страх от затворени и тесни пространства, ние предлагаме ЯМР с 1.5 Тесла с по-къс тунел и тиха процедура по заснемане, за да се преодолее този страх у тях и по този начин да им осигурим спокойствие.

В допълнение към тази апаратура, нашето рентгенологично звено осигурява непрекъснато – 24 часа в денонощие през всичките седем дни от седмицата, обслужване с апаратура за костна денситометрия, литотрипсия, дигитализирана мамография, рентгенови и панорамни рентгенови снимки.

Нашата болница е първото здравно заведение в региона, което е получило сертификат ISO 9001:2008. Нашите служители редовно преминават обучения. Нашата болница има сключени споразумения с частни здравноосигурителни дружества и с Института за социално осигуряване (SSI) във всичките си клонове. Освен това нашите здравно-осигурителни споразумения се характеризират с подходяща ценова политика, те включват ефикасни и ефективни здравни услуги, които позволяват на по-голямата част от обществото да се възползва от нашите здравните услуги. 

Обекти

Cerkezkoy Center

Ataturk Caddesi No: 118, 59500 Cerkezkoy/Tekirdag
Турция

Corlu Branch

Salih Omurtak Caddesi No: 58/C, 59500 Corlu/Tekirdag
Турция

Corlu International

Alipasa, Kilic Ali Pasa Cd. No: 36, 59850 Corlu/Tekirdag
Турция

Галерия

Видео обиколка на болницата​