Обща хирургия​

Нашето отделение по обща хирургия е отделение, което има за цел да отговори на всички хирургични операции, включително и сложни операции, чрез използване на най-новите медицински технологии. Отделението по обща хирургия на частна болница Оптимед, което определя като своя мисия да предоставя ориентирана към пациента, приятелска, квалифицирана и надеждна услуга, използвайки съвременни техники, е възприело като визия да бъде сред най-надеждните отделения по обща хирургия в Турция във всички приложения за клинична хирургия, особено при минимално инвазивна (лапароскопска) хирургия и спешна хирургия.

Отделението по обща хирургия на нашата болница, което предоставя амбулаторни услуги 6 дни в седмицата и спешна помощ непрекъснато 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, предлага следните услуги на нашите пациенти.

Ендокринна хирургия
В това отделение се извършва хирургично лечение на заболявания на надбъбречните жлези, заболявания на щитовидната и паращитовидната жлеза, доброкачествени и злокачествени заболявания на цялата хормонална система в организма, особено на гушата.

Жлъчно-чернодробна и панкреатична хирургия
Това отделение извършва хирургично лечение, което изисква специален опит при заболявания на жлъчния мехур и жлъчните пътища, черния дроб и панкреаса. В нашето отделение се прилагат всички лапароскопски методи за лечение на заболявания, свързани с жлъчния мехур и жлъчните пътища, свързани с камъни в жлъчката.

Колоректална хирургия
В нашето отделение по обща хирургия всички интервенции при доброкачествени и злокачествени заболявания на дебелото черво се извършват чрез използването на най-съвременни технологии. В това отделение на нашата болница на нашите пациенти се предоставят услуги и при неразположения в аналната област като хемороиди (хемороиди), фистула или фисура (пукнатина), които са често срещани заболявания.

Бариатрична и метаболитна хирургия с лапароскопски метод
Хирургия при затлъстяване, Хирургия при Диабет тип 2

Лапароскопска хирургия
В отделението по лапароскопска хирургия се извършва лапароскопско лечение на заболявания на жлъчния мехур, стомаха, гастроезофагеалния рефлукс, далака и апендикса.

Диагностика и лечение на заболявания на гърдата
Лечение на кисти, инфекции, фиброаденоми, мастит и абсцес, скрининг, лечение и проследяване за рак на гърдата, проследяване и лечение на секреция от зърната и други доброкачествени заболявания.

Онкологична хирургия
Онкологично отделение към отделението по обща хирургия извършва хирургично лечение на тумори на гърдата, тумори на храносмилателната система, черния дроб, панкреаса, тумори на жлъчните пътища, тумори на кожата и меките тъкани, злокачествен меланом, тумори на щитовидната жлеза и други тумори на ендокринните жлези.

Хирургия на храносмилателната система
В това отделение се извършва хирургично лечение на заболявания на езофагуса (хранопровода), стомаха, дуоденума (дванадесетопръстника), тънките и дебелото черво.