профилактика

Контролни прегледи

С нашите икономични пакети Check-up, пригодени за вас, ние целим не само ранно диагностициране и лекуване на заболяванията, но и да сведем до минимум възможните рискове за здравето.

“Моето здраве е под контрол”

След програмата Check-up, с която се осигуряват всички записи, свързани с вашето здраве, по всяко време можете да се свържете с вашия семеен лекар, за да проследи здравословното ви състояние. „С икономичните пакети Check-up, пригодени за вас, можете да вземете превантивни мерки за здравето си, без да губите време.“ С кампанията Check Up можете да изпитате привилегията на пълен с предимства медицински контролен преглед. Почувствайте спокойствието, че с пакетите Check Up, подготвени с различно съдържание за жени, мъже и деца, можете да кажете „Моето здраве е под контрол“.

На какво трябва да обърнете внимание преди да направите Check Up (контролен преглед):

  • Ако сте бременна или се съмнявате, че сте, непременно го отбележете преди да започнете процедурите.
  • Носете със себе си резултатите си от по-рано направени изследвания.
  • Непременно елате гладни в деня и часа на прегледа. Трябва да гладувате (не трябва да се храните) най-малко 8-10 часа, като междувременно можете да пиете само вода.
  • Препоръчително е лицето, на което ще се направи теста, да не консумира червено месо, алкохол, пържени храни, храни с високо съдържание на мазнини, зеленчуци като броколи и репички в продължение на 24 часа.
  • Ако използвате повече от 250 мг витамин С на ден, спрете приема на витамини, преди да дойдете на Check Up.
  • Ако приемате редовно лекарства, преди да изберете деня за преглед, се консултирайте с вашия лекар и определете периода на прекъсване на приема на лекарства в съответствие с информацията, която сте получили.
  • Лекарствата с желязо трябва да са били използвани най-малко поне преди 2 дни.
  • Можете също да вземете проби от урина и изпражнения в болницата. Но ако изпитвате затруднения, можете да ги носите със себе си, при положение, че не са престояли повече от 2 часа.