27/03/2023

Болници Optimed с утвърдени позиции в България

Да довериш здравето си на някого е равносилно на това да довериш живота си! А когато избираме хората или мястото, към които да се обърнем, трябва да сме убедени, че за тях здравето и животът са мисия.  Постигането на високи стандарти в човешкото здраве и красота, съвременни технологии, работа в екип със специалисти и лекари […]

Да довериш здравето си на някого е равносилно на това да довериш живота си! А когато избираме хората или мястото, към които да се обърнем, трябва да сме убедени, че за тях здравето и животът са мисия. 

Постигането на високи стандарти в човешкото здраве и красота, съвременни технологии, работа в екип със специалисти и лекари от световен мащаб –  това е каузата, която води до създаването на болница Optimed на Optimed Health Group. 

Нейното начало е поставено в Турция през 2007 г. с желанието да се създаде модерно лечебно заведение, в което да се използват всички възможности на технологиите. Импулсът за развитие, доверието на пациентите и високото търсене на качествените услуги води до отваряне на бутикова болница Private Optimed Medical Center в Чорлу, както и на Optimed International Çorlu Hospital – третият клон, който вдига летвата и се утвърждава като все по-търсена дестинация за лечение на местни и международни пациенти. 

Лечебното заведение се разраства  в международен мащаб и вече се наложи в България като търсен и предпочитан партньор за лечение и естетика. Вече няколко години стотици българи доверяват своето здраве и красота на Optimed, а качеството, прецизността, резултатите и споделените отзиви водят до все по-голямо разширяване на дейността на болницата у нас. 

Optimed България е официално представителство на двете многопрофилни болници Optimed в Чорлу и Черкезкьой. Всеки пациент  получава цялостно обслужване, превод, престой и медицински грижи от доказани специалисти!

Защо Optimed са различни

От лечебното заведение знаят колко стресираща може да бъде болничната среда, без значение дали пациентът отива там, за да лекува проблем или за естетическа корекция. По тази причина Optimed залага на индивидуално отношение, спокойна атмосфера и внимание към всяко непредвидено изискване.

Болницата инвестира изключително в най-съвременните технологични решения в областта на здравето и естетичната медицина, което гарантира, че пациентите ще бъдат обслужвани по последни методи и с висок клас апаратура. 

Optimed е първото здравно заведение в региона, получило сертификат ISO 9001:2008. Мениджмънтът на компанията инвестира в постоянно обучение и развитие на персонала, за да бъде в крак с непрекъснатото развитие на медицината и да вдига още по-високо летвата в здравния сектор.

От какви услуги могат да се възползват пациентите на Optimed България? 

С екип от 500 души, от които приблизително 60 квалифицирани лекари и специалисти, Optimed предоставя медицинска експертиза в десетки различни насоки – от акушерство и гинекология, аудиология, бариатрична и метаболитна хирургия, през вътрешни болести, дерматология, детско здраве и детски болести, до кардиология, неврология, психология и други. 

Болницата разполага с експерти по физикална терапия и рехабилитация, работи със специалисти по хранене и диететика и има най-висок клас решения в областта на травматологията, радиологията и неврологичните заболявания. 

Изключително търсено и предпочитано от пациентите звено на Optimed е клиниката по естетична хирургия. От лечебното заведение знаят колко важен е външния вид за всеки човек и със своите услуги правят буквално променящи живота операции.

Тук ще намерите най-висок клас в медицинската естетика и пластичната хирургия, като за всяка операция се използват само най-новите технологии и се следват строги здравни стандарти. 

В клиниката по пластична хирургия работят доказани специалисти по ринопластика, липотрансфер, генитална естетика, отопластика, фейслифт, абдоминопластика. В Optimed се извършват процедури като въглероден пилинг, златна игла, кислородна грижа, лечение на проблема кожа, филъри и много други. 

Сред търсените услуги е и трансплантация на коса, от която вече се възползваха десетки желаещи да променят своята визия. 

Optimed отваря вратата към един нов, красив и ценен свят за своите пациенти.

Още от нашия блог

05/05/2023
Споделена история и защо профилактичните прегледи са важни

Профилактичните прегледи са важни за хора от всякаква възраст и здравословно състояние и са ключов аспект за поддържане на добро здраве.

Виж повече
28/04/2023
Здравето на очите – от профилактика до лечение

Когато говорим за здраве, повечето хора си представят общото състояние, в което се намират или се акцентира на определен проблем. А в много случи очите ни остават пренебрегвани или не ги приемаме като част от общото здравословно състояние.

Виж повече
06/04/2023
Въпроси, които стоят пред всяка жена преди корекция на гърдите

Увеличаването и корекцията на гърдите днес не е тема табу. Подобен тип процедури са повече от физическо подобрение – те дават самочувствие и са еталон за естетика, красота и по-добра стойка.

Виж повече